Agenda

Food Truck Festival TREK 23 mei 2019 - 26 mei 2019

Food Truck Festival TREK

Veel mensen hebben er reikhalzend naar uitgekeken: de vijfde editie van Food Truck Festival TREK in Maastricht! Je kunt er niet alleen genieten van het lekkerste eten en drinken, maar ook van de leukste live muziek, een variëteit aan theater en nog veel meer vermaak en belevenissen. Neem je goede humeur, je leukste vrienden en een zonnetje mee en het genieten kan beginnen!

Meer informatie
Blues aan de Maas 31 mei 2019

Blues aan de Maas

De dag na Hemelvaart op vrijdag 31 mei, zal onder het genot van uniek Lente weer, 'Blues aan de Maas' twaalf optredende bands kennen bij de gezellige Foodtruck lane. Het bijzondere Roots Festival zal haar deuren al om 10.00 uur openen waarna het om 01.00 feestelijk zal afsluiten met een spetterende vuurwerkshow van RFI Pyro Events.

 

Meer informatie
Pinkpop 8 jun 2019 - 10 jun 2019

Pinkpop

De 50ste editie van Pinkpop vindt plaats op zaterdag 8, zondag 9 en maandag 10 juni op het festivalterrein van Megaland in Landgraaf. Sinds 1990 staat Pinkpop in het Groot Guinness Book Of Records als het oudste onafgebroken georganiseerde popfestival.

Meer informatie
Maastricht Mooiste 16 jun 2019

Maastricht Mooiste

Dit zomerse hardloopweekend, met verschillende evenementen en routes door de historische binnenstad en het prachtige buitengebied van Maastricht, zal komend jaar voor de 16e keer plaatsvinden. Tegenwoordig worden er bijna 7000 deelnemers verwacht aan de start op de Markt te Maastricht. Kom de renners aanmoedigen!

Meer informatie
Bierfestival | 24 uurs van Maastricht 21 jun 2019 - 22 jun 2019

Bierfestival | 24 uurs van Maastricht

Op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni organiseert de biervereniging “Pint Regio Zuid-Limburg” haar jaarlijks bierfestival: de 24-uurs van Maastricht. Hier presenteren 40 verschillende bierbrouwerijen uit de (eu)regio hun speciaalbieren. Op een prachtige en historische locatie, bij D’n Hiemel, de Helpoort en het Faliezusterpark in Maastricht, kun je bieren proeven die in winkels en café’s vaak niet te krijgen zijn.

Meer informatie
André Rieu Concerten 4 jul 2019 - 21 jul 2019

André Rieu Concerten

André Rieu landt traditiegetrouw in de zomer met zijn Johann Strauss Orkest op het Vrijthof van zijn geboortestad Maastricht. Heerlijke melodieën, van klassieke muziek tot meeslepende walsen, onder andere uit diverse opera’s, operettes en musicals. Het worden wederom onvergetelijke avonden vol komische en ontroerende momenten. Maar vooral ook: Heel veel romantiek!

Meer informatie