Agenda

Tentoonstelling David Lynch 30 nov 2018 - 28 apr 2019

Tentoonstelling David Lynch

Vanaf 30 november presenteert het Bonnefantenmuseum het omvangrijke retrospectief "Someone is in my House" van de Amerikaanse kunstenaar David Lynch. Hoewel David Lynch onmiskenbaar een spilfiguur is in de internationale film- en tv-wereld, is zijn werk als beeldend kunstenaar veel minder bekend. Dat is op zijn minst vreemd, aangezien Lynch zelf altijd heeft benadrukt dat hij zichzelf vóór alles ziet als beeldend kunstenaar.

Meer informatie
Valentijncruise 14 feb 2019

Valentijncruise

Romantische 2,5 uur durende cruise over de Maas, aan boord van één van de luxe passagiersschepen van Rederij Stiphout in Maastricht. Vanaf 18.30 uur worden de gasten verwelkomd aan boord door de kapitein. Om 19.00 uur gaan de trossen los en vaart de boot een leuke route over de Maas. De bemanning serveert de gasten tijdens de tocht een heerlijk 3 gangen diner.

Meer informatie
Limburgs vasteloavesleedjes konkoer 15 feb 2019

Limburgs vasteloavesleedjes konkoer

In het MECC Maastricht worden 20 liedjes gezongen op het LVK. De finalisten gaan de strijd aan met elkaar om het liedje van carnaval 2019 op naam te krijgen in Zuid-Limburg. Geniet van deze gezellige dag met muziek uit Maastricht en omstreken.

Meer informatie