Agenda

Het Duistere Dierenrijk 17 dec 2017 - 6 mei 2018

Het Duistere Dierenrijk

Het Duistere Dierenrijk is een leerzame natuurtentoonstelling voor het hele gezin.

Meer info
Koningsdag Maastricht 27 apr 2018

Koningsdag Maastricht

De oude tradities worden tijdens Koningsdag 2018 weer aangevuld met ‘nieuwerwetse’ feestjes. Zo mag je in het Stadspark nog steeds je eigen spulletjes verkopen op een picknickkleedje tijdens de vrijmarkt en genieten van live muziek.

Meer informatie
Maasmarathon 13 mei 2018

Maasmarathon

De Maasmarathon wordt over een uniek parcours gelopen in het hart van Europa. Een circuit van 42,195 km, gemeten volgens de IAAF-regels, langs rustige wegen en pittoreske landwegen langs de Maas, dwars door beroemde dorpen en historische centra, zoals het hart van Maastricht, het kasteel van Eijsden, en het centrum van Visé. Veel deelnemers vinden dat het één van de mooiste marathons waaraan ze ooit deelnamen.

Meer informatie
Food Truck Festival TREK 24 mei 2018 - 27 mei 2018

Food Truck Festival TREK

Veel mensen hebben er reikhalzend naar uitgekeken: de vierde editie van Food Truck Festival TREK in Maastricht! Je kunt er niet alleen genieten van het lekkerste eten en drinken, maar ook van de leukste live muziek, een variëteit aan theater en nog veel meer vermaak en belevenissen. Neem je goede humeur, je leukste vrienden en een zonnetje mee en het genieten kan beginnen!

Meer informatie
Bierfestival | 24 uurs van Maastricht 7 jun 2018 - 9 jun 2018

Bierfestival | 24 uurs van Maastricht

Op vrijdag 16 en zaterdag 17 juni organiseert de biervereniging “Pint Regio Zuid-Limburg” haar jaarlijks bierfestival: de 24-uurs van Maastricht. Hier presenteren 40 verschillende bierbrouwerijen uit de (eu)regio hun speciaalbieren. Op een prachtige en historische locatie, bij D’n Hiemel, de Helpoort en het Faliezusterpark in Maastricht, kun je bieren proeven die in winkels en café’s vaak niet te krijgen zijn.

Meer informatie
Festival D'artagnan 9 jun 2018

Festival D'artagnan

Tweedaags evenement in Wolder-Maastricht: eten, drinken, muziek en gezelligheid met een knipoog naar de Franse historie van de streek.

Meer informatie
Bassinario 21 jun 2018

Bassinario

Het openlucht-netwerkevenement van Maastricht, waar ondernemers in de historische binnenhaven netwerken, eten en drinken voor het goede doel. KBC de Grummelkes te Cadier en Keer. KBC de Grummelkes is een kleurrijke, stimulerende voorziening voor kinderen met een ontwikkelingsachterstand, al dan niet in combinatie met gedragsproblemen of meervoudige beperking.

Meer informatie