Agenda

INKOM 20 aug 2018 - 24 aug 2018

INKOM

De introductieweek voor alle nieuwe studenten van Maastricht University en Zuyd Hogeschool. Maak kennis met alle facetten van het studentenleven met verschillende activiteiten verspreid door de stad. Ook wordt basisinformatie gegeven die cruciaal is voor een goede start van een carrière als student. Op maandag zal er een officiële opening zijn op de Markt met verschillende artiesten.

Meer informatie
’t Preuvenemint 23 aug 2018 - 26 aug 2018

’t Preuvenemint

Ook dit jaar zindert de gastronomische hoofdstad Maastricht weer van genot, want dan wordt voor de 36e keer het Vrijthof omgebouwd tot het grootste openlucht restaurant van Nederland! Kom ‘preuve’ bij de ruim 30 stands en laat je verrassen door de culinaire smaakexplosies!

Meer informatie
KunstPlein OLV 25 aug 2018 - 26 aug 2018

KunstPlein OLV

Stichting “KunstPlein OLV” organiseert ieder jaar het laatste weekend van Augustus  “KunstPlein OLV” op het Onze Lieve Vrouweplein in Maastricht. Het kunstevenement biedt een podium voor de professionele kunstenaar waarvan het werk een hoge autonome kwaliteit uitstraalt van de meest uiteenlopende soorten beeldende kunst: schilders, beeldhouwers, goudsmeden, keramisten en zelfs poëzie.

Meer informatie