Agenda

Nederlandse Dansdagen 1 okt 2019 - 6 okt 2019

Nederlandse Dansdagen

Een spectaculaire mix waarbij klassiek ballet, moderne dans en urban samenkomen en waar grote gezelschappen en jonge makers van Nederlandse bodem het beste van de Nederlandse dans tonen. 

Meer informatie
Whisky festival The Spirit of Maastricht 27 okt 2019

Whisky festival The Spirit of Maastricht

Het internationale whisky en spirits festival The Spirit of Maastricht wordt nu voor de vijfde keer georganiseerd in het centrum van Maastricht. Er is keuze uit meer dan 600 fraaie (malt) whisky’s en bijzondere rum en gin merken en andere gelagerde spirits om te proeven. Je geniet van verhalen over de whisky’s en de andere spirits, muziek, food en lifestyle.

Meer informatie
Fashion Clash 1 nov 2019 - 3 nov 2019

Fashion Clash

FASHIONCLASH presenteert de 3e editie van ‘Fashion Makes Sense Award’ (FMSA), een terugkerende motivatieprijs voor jonge ontwerpers. Dit project beoogt enerzijds talent te ontwikkelen en duurzame ontwerpers te ondersteunen en anderzijds een groter publiek bewust te maken van duurzaamheidsvraagstukken.

Meer informatie
Kerstmarkt in de grotten van Valkenburg 15 nov 2019 - 5 jan 2020

Kerstmarkt in de grotten van Valkenburg

De kerstmarkt in Valkenburg vindt plaats in de Gemeentegrot. De gangen van de grot zijn sfeervol verlicht en vormen het hart van de kerstmarkt in Valkenburg. De grot is eigendom van de gemeente Valkenburg en ligt aan de voet van de Cauberg. Ook in de Fluweelengrot en de Mergelrijkgrot zij leuke kerstmarkten!

Magisch Maastricht 29 nov 2019 - 31 dec 2019

Magisch Maastricht

Maastricht staat de hele maand december in het teken van magie. Sfeerlicht is er in overvloed. Het Vrijthof is de plek waar heel Maastricht samenkomt om de winter te vieren. Met een reuzenrad, een idyllische ‘Almhütte’, 900 m² overdekt kunstijs, een kerstmarkt met warme chocolademelk, Limburgse vlaai en andere verleidingen uit de streek die lonken. Maar er is nog meer; van een kerststallenroute, een magische stadswandeling tot mini-verrassingsconcerten en tentoonstellingen.

Meer informatie