Perfecte locatie voor privé en zakelijke events

Amrâth Hotel DuCasque is de perfecte locatie om tot rust te komen na een inspannende dag. Daarmee vormt het de perfecte uitvalsbasis voor jouw businessmeetings in Maastricht. Om je volledig van dienst te kunnen zijn, bieden wij vergaderzalen aan in ons zusterhotel Amrâth Grand Hotel de l’Empereur. Het hotel is gelegen op loopafstand van het hotel en is de perfecte vergaderlocatie voor groepen tot 1.250 personen!

Amrâth Grand Hotel de l’Empereur

Wij bieden je graag de vergaderzalen van ons zusterhotel Amrâth Grand Hotel de l’Empereur aan, omdat het hotel zelf niet over vergaderruimtes beschikt.

Amrâth Grand Hotel de L’Empereur heeft 7 multifunctionele vergaderruimten, grenzend aan de hoteltuin met gratis Wi-Fi en daglicht. Het hotel is gelegen op 10 minuten afstand van de A2 en beschikt over een eigen betaalde parkeergarage met voldoende parkeerplekken.

Bekijk de vergaderzalen

Vergadermogelijkheden

Door de veelzijdige vergaderzalen is Amrâth Grand Hotel de l'Empereur uitermate geschikt voor zowel zakelijke bijeenkomsten als feestelijke aangelegenheden. Zo kunnen de ruimtes geheel naar wens opgesteld worden voor bijvoorbeeld: 

  • Bruiloften
  • Vergaderingen
  • Conferenties
  • Recepties en feesten
  • Privé- en groepsdiners

Heb je specifieke wensen? Dan maken onze collega's graag een arrangement op maat! 

Bekijk de mogelijkheden