Parkeren

Welkom bij ons hotel, waar jouw comfort en gemak onze hoogste prioriteit hebben. Bij Amrâth Hotel DuCasque is betaald parkeren eenvoudig en efficiënt geregeld. Het hotel biedt gasten de mogelijkheid om te parkeren in de nabijgelegen parkeergarage. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over het vinden van een parkeerplek.

Dankzij de centrale ligging van het hotel ben je binnen enkele minuten in het levendige centrum van Maastricht, waar je kunt genieten van de gezellige sfeer en talloze restaurants en winkels. Parkeren bij het hotel is gemakkelijk, zodat je volop kunt genieten van je verblijf in Maastricht zonder stress over parkeren.

Betaald parkeren

Amrâth Hotel DuCasque beschikt over een eigen parkeerplaats met 6 parkeerplekken. De parkeerplaats bevindt zich voor het hotel en het parkeren op deze parkeerplaats is tegen betaling. deze bevind zich bij het hotel.

Na aankomst bij de parkeerplaats is het van belang om je aan te melden bij de receptie voor toegang tot de parkeerplaats. Het is niet mogelijk om één van de parkeerplaatsen vooraf te reserveren, deze zijn namelijk beschikbaar op basis van beschikbaarheid.

Routebeschrijving hotel parkeerplaats

De hotel parkeerplaatsen van Amrâth Hotel DuCasque bevinden zich op het volgende adres: Helmstraat 14, 6211 TA Maastricht.

Voer bovenstaand adres in navigatie in of volg de routebeschrijving. Volg de borden op de A2 richting Utrecht. Volg daarna de borden richting 's-Hertogenbosch, Eindhoven en Maastricht. Neem afslag 55-Knooppunt Het Vonderen op de A73 richting Maastricht/Heerlen. Vervolg daarna je weg op de A73 en neem afslag 54 richting Maastricht.

Neem afslag 53 naar N278 richting Maastricht,Centrum, Berg en Terblijt. Ga rechtdoor op de Scharnerweg en vervolg je weg op de Wilhelminasingel. Neem op de rotonde de tweede afslag naar de Sint Maartenslaan. En sla vervolgens rechtsaf naar de Helmstraat, Amrâth Hotel DuCasque bevindt zich aan jouw linkerkant.
 

Parkeergarages in de omgeving

In de omgeving van het hotel zijn er voldoende openbare parkeergarages. Parkeer de auto tegen betaling in één van de onderstaande parkeergarages. Deze garages zijn op loopafstand van het hotel en zijn 24 uur per dag geopend.

  • Q-Park SG Entre Deux
  • Q-Park Vrijthof 
  • Q-Park Stadspark I
  • Q-park Hoogfrankrijk